
تبلیغات

موضوعات
- مسابقات منطقه ای فوتسال راهنمایی
- مسابقات منطقه ای هندبال راهنمایی
- مسابقات استانی فوتسال متوسطه
- مسابقات دوی صحرانوردی استان
- مسابقات آمادگی جسمانی
- مسابقات فوتسال ابتدایی
- مسابقات دانش آموزان استان
- هفته سلامت
- 10واقعیت درباره ورزش
- نقش آب درورزشکاران
- آرتروز و ورزش
- سونا وفوایدآن
- ورزش وکمردرد
- نکات مهم درحفظ سلامتی
- فوایدنرمش
- پنج نکته اساسی ورزشی
- ورزش درخانه بابرنامه10-10-10
- چراکودکان هرروزتنبل ترمیشوند؟
- نکات مهم درحفظ سلامتی
- ورزش درآّب
- مضرات عجیب نوشابه نوشیدنی محبوب
- درهنگام غرق شدن دردریا،چه بایدکرد؟
- چگونه ورزش راشروع کنیم
- تردمیل بهتراست یادوچرخه ثابت
- شب هادرپارک ورزش نکنید!
- چگونه کفش ورزشی مناسب بخریم
- ورزش دانش آموزان درهوای سرد
- تاثیرورزش برواریس
- پارگی تاندون آشیل
- بهترین سن آموزش ورزش ها
- پیرلوئیجی کولینا
- نوشابه(سم شیرین)
- چرا؟
- پیشگیری ازسکته مغزی
- باورهای عمومی درباره ورزش
- برای معلمان ومدیران تازه مدیرشه!!!!!!!!
- بدونی بدک نیست!
- فوایدسیگار!!!
- چراورزش کنیم؟
- نکات ساده برای ورزشکار
- انتخاب کفش
- بهترین
- پیشگیری از مرگ " سکته ی قلبی "
- دانستنی های جالب
- عکس دلخراش ورزشی
- سوانح ورزشی
- عکس های دیدنی
- جالب ترین عکسهای های ورزشی
- زیباترین استادیوم های دنیا
- عکسهای بسیارزیباوجذاب ورزشی
- طنزورزشی(پ.ن.پ)
- سوژه های داغ،داغ
- عکسهای وحشتناک وچنش آورسوانح ورزشی
- عکسهای کوچکی بازیکنان بزرگ
- استادیوم های قطر2022
- ورزش خانوادگی
- کارگروهی شگفت انگیز
- به اینامیگن تماشاچی
- قهرمان بدنسازی جهان
- سنگدل
- اولین تنیس کهکشانی
- داستانهای پندآموز
- پ-ن-پ ..خنده
- سخنان بزرگان
- داستان معلم وشاگرد
- عجیب ترین مکانهای ورزشی
- داستان معلم،سیب،شاگرذ
- ماجرای آقای گاو!!
- درس عبرت
- کالری انواع خوراکی ها
- رژیم غدایی یاورزش برای لاغرشدن؟
- رژیم پیشنهادی مابرای افزایش انرژی
- رابطه رژیم غدایی باگروه خونی شما
- آیادستگاه ویبره جای ورزش رامیگیرد؟
- خوردنی های شفابخش
- انواع روش های لاغری درایران وانتخاب مناسب ترین
- نکات مهم برای کم کردن وزن
- رازسوزاندن چربی300درصدسریعتر
- چه نوشيدني هايي مناسب و قابل توصيه هستند؟
- 7 نکته مهم كه بايد بعد از خوردن غذا رعايت نمود
- یک لیوان شیریانوشابه
- چیپس وپفک
- ورزش ولاغری
- کالری میوه وسبزیجات
- شگفتی های دنیای نخوردن
- گوشت شترمرغ(حتمابخوانید)
- معجزه یک لیوان شیر

جستجو

پیوندهای روزانه

لینک دوستان
- دریافت رایگان این قالب
- سایت عاشقانه ماندگار فان
- سایت عاشقانه عشق آفرین
- توپترين ها(بيوگرافي بازيگران ايراني)
- وب شماره4
- وب شماره3
- وب شماره 2
- وب شماره 1
- وبلاگ علوم مدرسه ی باهنر کازرون
- اسلايدهاي آموزشي
- ترنم باران2
- all u need
- داوری
- قلم شیشه ای
- بیا با من بخون
- مدرسه راهنمایی امام حسن
- قشم موزیک
- استقلال
- دنیای عکس نرم افزار برنطین 20
- هرگز نخواب کوروش
- گروه آذر
- مطالب باحال
- تو بیستی
- بزرگترین سایت فرهنگی
- (فرهاد ۷ مجیدی)
- ماشی بازی
- گریه
- سايت ايثار و مقاومت
- بچه های ایران
- وبلاگ ورزشی ما
- بزرگترین مرجع آلبوم اشخاص ورزشی
- بهترین و پربار ترین مطالب روز
- صدایت حصار سکوت را در هم می شکند
- روياي سرخ
- تنها ترين
- مركز تخصصي سم زدايي و درماني مواد مخدر و محرك
- دوست خوب
- به طراوت 7 سیب
- گالری عمومی عـکس های جذاب روز
- گلخانه خانه سبز
- جك و لطيفه
- شعر
- فرشته ای در صندوقچه
- ارسال لینک

امکانات جانبی
غرق شدن دردریا
کشیدگی پا(رایج ترین درد درورزشکاران)
کشیدگی پا اصطلاحی کلی برای دردهای شدید پا در اثر کار بیش از حد آن است.

همیشه آسیبدیدگی اولین گمان برای درد پا است. چیزی مثل شکستگی استخوان کاملاً واضح است، چون معمولا بهدنبال یک حادثه روی میدهد. پارگی یا کشیدگی ماهیچه هم همینطور. اما آسیب ناشی از کار زیاد، بهتدریج ظاهر میشود. از جمله این ناراحتیها چیزی است به نام کشیدگی پا که در ورزشکاران زیاد دیده میشود.
ورزش درخانه10-10-10
رابطه رژیم غذایی باگروه خونی

آنها تاكید دارند: اگر غذاهایی را بخورید كه متناسب و سازگار با گروه خونی خودتان هستند، میتوانید به راحتی آنها را هضم كنید، وزنتان كاهش یابد و سلامت و شادی بیشتری را تجربه كنید…
به گزارش سایت اینترنتی مركز مطالعات پزشكی مایوكلینیك، افرادی كه گروه خونی آنها «O» است، در واقع قدیمیترین گروه خونی را به لحاظ سابقه تكامل بشری دارند و بنابراین با این گروه خونی اگر از رژیم غذایی یك شكارچی مثل اجداد انسان در آن زمان پیروی كند، احساس بهتری خواهد داشت.این افراد تمایل دارند كه سطح زیادی از انرژی را دریافت كنند و بسیار سازمان یافته هستند.
برای افراد با گروه خونی «O» توصیه میشود كه رژیم غذایی حاوی پروتئین زیادی باشند و اگر این گروه فقط سبزی خوار باشند، دائم احساس گرسنگی میكنند و در نتیجه به خوردن تنقلات روی میآورند كه در نتیجه با مشكلاتی در میزان قند خون و متابولیسم مواجه خواهند شد. این افراد میتوانند آزادانه گوشت لخم و ماهی مصرف كنند، اما از خوردن زیاد لبنیات یا كربوهیدارتها باید خودداری كنند.
از نظر ورزش كردن هم این گروه باید در روز یك ساعت، فعالیت بدنی داشته باشند و ترجیحا در هنگام صبح به جای عصر ورزش كنند. برای این اشخاص شنا، پیادهروی و دوچرخهسواری توصیه میشود.
در مورد گروه خونی «B» نیز، هیچ گروه خونی دیگری به اندازه «B» مظهر میانهروی نیست. این گروه خونی در زمانی تكامل یافته كه انسانها بیشتر سفر میكردند و بنابراین گوشت، سبزیجات و غلات به شیوهای متعادلتر مصرف میشدهاند. اگر گروه خونی شما «B» است، باید بدانید كه به طور كلی طبعی قویتر و سالمتر دارید و بسیار واقع بین و عمل گرا هستید.
برای افرادی كه گروه خونی «B» دارند، رژیم غذایی تركیبی از رژیم گروه خونی «A» و «O» است. یعنی از هر چیزی میتوانند كمی بخورند و این گروه به طور كلی خوش شانستر هستند، چون راحتتر میتوانند وزن از دست بدهند. گروه خونی «B» میتوانند به راحتی گوشت، ماهی، قهوه، سبزیجات و غلات عاری از گندم استفاده كنند و از خوردن غذاهای فرآوری شده باید خودداری كنند.
این افراد بهتر است تمرینات ورزشی ملایمی را انجام دهند كه هم از جسم و هم از مغزشان استفاده كنند و اما در مورد گروه خونی «A» باید گفت كه این گروه خونی كمی دیرتر از گروه خونی «O» تكامل یافته است، یعنی زمانی كه بشر به جای شكار، كشاورزی میكرده است.
بنابراین افراد با گروه خونی «A»، پروتئین كمتر، اما غلات بیشتر احتیاج دارند. گروه خونی «A» اغلب خلاقیت بالایی دارند و در عین حال كه بسیار حساس هستند، میتوانند حلال مشكلات خوبی هم باشند. این اشخاص باید گوشت كمتر، اما سبزیجات بیشتر بخورند.
آنها در مصرف مغز خشكبار، دانهها، غلات، پاستا، میوه و سبزیجات كاملا آزاد هستند، اما در خوردن لبنیات به ویژه اگر آلرژی دارند و نیز از مصرف زیاد گوشت، باید پرهیز كنند.
افراد با گروه خونی «A» نسبت به «O» به فعالیت و تحرك كمتری نیاز دارند و برای آنها فقط 30 دقیقه نرمش آرام در روز مثل یوگا، تایچی یا پیاده روی در فضای آزاد، بسیار مناسب است و بالاخره گروه خونی «AB» كه تركیبی از گروه «A» و گروه «B» است و افراد با گروه خونی «AB» میتوانند تركیبی از رژیم غذایی هر دو گروه را داشته باشند.
این افراد دارای خلاقیت هستند و مغز خوبی برای تجارت و كنار آمدن و سازگاری با مردم دارند. این گروه باید از خوردن زیاد گوشت پرهیز كنند و همیشه در رژیم غذایی خود سبزیجات را بگنجانند.
بهترین خوردنیها برای گروه خونی «AB» ماهی، سبزیجات، كربوهیدارتها و غلات است، اما گوشت زیادی برای این گروه مفید نیست و باید از آن پرهیز كنند. از نظر فعالیت بدنی به این گروه توصیه میشود كه تركیبی از فعالیتهای آرام مثل یوگا و نیز جلساتی از تمرینات اندكی پرتحركتر مثل پرش سبك را داشته باشید.
گروه خون
هر انسانی به طور طبیعی یکی از این چهار گروه خونی را دارد. مثلا فردی با گروه خونی A پادگن A را بر روی گلبولهای قرمز خونش بروز میدهد و بر علیه سایر پادگنهای گروههای خونی (B) در بدنش پادتن ساخته میشود. فردی با گروه خونی B پادگن B را دارد . فردی با گروه خونی AB هر دو پادگن A و B را دارد و فردی با گروه خونی O هیچکدام از دو پادگن را ندارد و برعلیه هر دوی آنها در بدنش پادتن ساخته میشود .
گروههای خونی بر پایه نوع پادگن موجود در گلبولهای قرمز خون؛ به چهار دسته AB ،B ،A و O تقسیم میشوند که نوع O شایعتر است .
رژیم پیشهادی مابرای افزایش انرژی
● موز و هندوانه بخورید
موز و هندوانه از جمله میوه های شیرین و قندی هستند که می توانند به سرعت سطح انرژی را افزایش دهند. در واقع موز به اندازه مواد قندی مصنوعی و فرآوری شده در بالا بردن شاخص انرژی بدن موثر است با این تفاوت که این میوه تازه و طبیعی برخلاف قندهای مصنوعی، طاقت و توان انسان را افزایش می دهد و در عین حال حاوی مواد مغذی فراوانی از جمله فیبر خوراکی، ویتامین ها و املاح است. هندوانه نیز میوه شیرین و پرانرژی است که در عین حال مانع از هله و هوله خوری شبانه می شود.
● هویج و سیب زمینی، مخصوص پرانرژی ها
راهکار بعدی گنجاندن هویج و سیب زمینی به رژیم غذایی است. هویج و سیب زمینی نیز مانند نوشابه های شیرین قند خون را بالا می برند، اما برخلاف نوشیدنی ها و تنقلات ناسالم، منبع غنی از ریزمغذی های مهم مثل ویتامین های C وA و اسیدفولیک و پتاسیم هستند که بی تردید انرژی بدن را تا حد زیادی افزایش می دهند.
● استفاده از غلات سبوسدار
راهکار سوم استفاده از غلات سبوسدار است. غلات سبوسدار به صورت نان و گندمک، انرژی مطلوبی را به بدن می رسانند و بویژه برای وعده غذایی صبحانه مفید هستند. این خوردنی به آرامی در دستگاه گوارش هضم می شود و در نتیجه قند پایداری را وارد جریان خون می کند.
● نوشیدن آب، روزی ۱۰ تا ۱۵ لیوان
گزینه چهارم توجه به نقش حیاتی آب در حفظ طاقت بدن است. اگر در روز ۱۰ تا ۱۵ لیوان آب را بویژه در هوای گرم و در زمان فعالیت و کار زیاد به طور منظم نمی نوشید مطمئن باشید که خود را در معرض از دست دادن آب بدن و به اصطلاح دی هیدراته شدن قرار می دهید. هیچ گاه منتظر نمانید تا تشنه شوید و بعد آب بنوشید چون وقتی حتی زمانی که احساس تشنگی هم ندارید، بدن دچار کم آبی می شود و به آب بیشتر نیاز خواهد داشت.
● مدیریت ذخیره انرژی بدن
آخرین و در عین حال مهم ترین راهکار این است که ذخیره انرژی خود را مدیریت کنید. وقتی زمان خود را به گونه ای برنامه ریزی می کنید که به اندازه کافی استراحت، آرامش و تغذیه مناسب داشته باشید، می توانید انرژی حیاتی خود را حفظ کرده و همچنین فرصتی برای جمع آوری مجدد انرژی به دست آورید. در این وضعیت کیفیت زندگی و سطح ایمنی بدن و همچنین طاقت ذهنی و روانی فرد افزایش پیدا می کند. برای این منظور توصیه می شود که هر روز حداقل ۲۰تا ۲۵ دقیقه مدیتیشن (تمرکز روحی) انجام دهید.
مطمئن شوید که هر شبانه روز حداقل ۷ ساعت بخوابید، در بین روز ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چرت زدن را فراموش نکنید چون با این کار می توانید با خستگی و افت انرژی مبارزه کنید.
۱۰ دقیقه در روز حرکات کششی انجام دهید. با انجام این تمرینات جریان خون در سراسر بدن تسهیل می شود و انرژی بدن در چند دقیقه افزایش پیدا می کند.
همچنین مطمئن شوید که خستگی شما دلیل پزشکی ندارد، چون مثلا مشکلاتی مثل کم کاری تیروئید، کم خونی ناشی از کاهش هموگلوبین و طیف دیگری از بیماری ها که با تست خون قابل شناسایی هستند، می توانند عامل خستگی باشند. به همین خاطر توصیه می شود که حداقل هر دو سال یکبار آزمایش کلی بدن را فراموش نکنید.
رژیم غذایی یاورزش
چرا چاق میشویم؟
امروزه متخصصان علت عمدة چاقی را کمتحرکی و ورزش ناکافی میدانند. تغییر رفتارهای جمعی، تنوع زیاد وسایل برقی، ساعات طولانی تماشای تلویزیون و فیلمهای ویدئویی و بازیهای کامپیوتری، زندگی مدرن را کمتحرک ساخته است. در کشورهای پیشرفته، افراد بیشتر غذا میخورند و کمتر فعالیت میکنند. خوردن غذاهای آماده در خارج از منزل به دلیل مشغلههای امروزی دلیل دیگری برای چاقی در دنیای مدرن است. این غذاها، بدون آنکه تمام مواد غذایی لازم را به بدن فرد برسانند، میزان چربی بالایی را به او تحمیل میکنند.

تأثیر ورزش در پیشگیری از چاقی و درمان آن
شروع ورزش در برنامه روزانه باید به میزانی باشد که از عهده فرد چاق برمیآید. پس از ایجاد آمادگی جسمانی و کاهش وزن اولیه، میتوان شدت و مدت ورزش را افزایش داد. حداقل سوخت مصرفی بدن برای دست یافتن به آمادگی جسمانی، 1000 کیلوکالری در هفته تخمین زده شده است.
در زمان استراحت، 50 درصد از انرژی لازم برای سوخت و ساز بدن را چربیها و بقیه را مواد قندی تأمین میکنند. در ورزشهای سبک، همچنان چربیها این وظیفه را بر عهده دارند. اما با افزایش شدت ورزش، سوخت و ساز قندها مشخصتر میشود. به همین دلیل است که متخصصان ورزشهای سبک را برای کاهش وزن مفیدتر میدانند. شاید تعجببرانگیز باشد که صرف مدت زمانی بسیار اندک، مثلاً حداقل روزی یک ساعت فعالیت بدنی به مدت ده روز، برای افزایش سوخت چربی بدن در حالت استراحت کافی است. برای رسیدن به این هدف در افراد سالمند، به هشت هفته زمان نیاز داریم.
یکی دیگر از فواید ورزش افزایش ظرفیت تنفس عضلات است، یعنی افراد ورزشکار دیرتر از سایرین خسته میشوند.
آیا ورزش همراه با رژیم غذایی موجب کاهش بیشتر وزن میشود؟

در افراد چاق، ورزش به تنهایی موجب کاهش وزن مختصری میشود. متوسط کاهش وزن گزارششده در 12 بررسی، در حدود دو کیلو و نیم بوده است. در یک فرد هفتاد کیلویی، پنج ساعت فعالیت ورزشی در هفته تنها 200 گرم کاهش وزن را به دنبال خواهد داشت.
ترکیب ورزش و رژیم غذایی نقش مؤثرتری از رژیم غذایی یا ورزشِ تنها ایفا خواهد کرد. فرض کنید یک نفر با رژیم غذایی موفق به حدود ده کیلوگرم کاهش وزن شده است. نزدیک به سه کیلوگرم از این مقدار کاهش وزن در نتیجة حذف مواد غیرچربی به دست میآید. حال آنکه یک کاهش وزن ده کیلوگرمی با ورزش و رژیم غذایی توأم، کمتر از دو کیلوگرم از تودههای غیرچربی بدن را از بین میبرد.
وجود چربی انبوه در ناحیة شکم و احشاء موجب افزایش مقاومت بدن نسبت به آثار انسولین و در نتیجه بالا رفتن قند خون در افراد چاق میشود. همچنین یکی از عوامل مؤثر در ابتلا به امراض قلبی ـ عروقی به شمار میآید. بنابراین، کاهش چربی شکمی کمک زیادی به حفظ سلامت میکند. بر اساس نتایج مطالعات وسیع، ورزش نقش مؤثری در کاهش چربیهای ناحیة شکم ایفا میکند.
چه مقدار ورزش کافی است؟
در مورد سایر فعالیتها نیز میتوان میزان مصرف انرژی را محاسبه کرد. با این حال، اغلب افرادی که دچار چاقی هستند آمادگی کامل برای انجام دادن مقدار تعیینشدة فعالیت بدنی را ندارند. گروهی دیگر هم به علت ابتلا به امراض قلبی و پرفشاری خون از انجام دادن بسیاری از حرکات ورزشی معاف هستند. در نتیجه، شکل و مدت مناسب برای ورزش در افراد چاق به توانایی و وضعیت جسمانی آنها بستگی دارد. برای مثال، هرگز به افراد چاق مبتلا به بیماریهای قلبی دویدن توصیه نمیشود. رایجترین ورزشِ درمانی برای این گروه پیادهروی است. فعالیتهای بدنی دیگری مانند دوچرخهسواری و شنا هم گاه جانشین مناسبی برای پیادهروی بهشمار میآیند.
انتخاب نوع ورزش در درجة اول به علاقة فردی شما بستگی دارد. میتوانید ترکیبی از انواع ورزشها را در برنامة خود بگنجانید. به خاطر داشته باشید که ورزشهای با شدت زیاد و مدت کم باعث بالا رفتن میزان سوخت و ساز بدن در حالت استراحت و نیز کاهش اشتها میشوند. در حالیکه ورزشهای با شدت کم و مدت زیاد بر سوخت و ساز چربیها اثر میگذارند. تصمیمگیری در مورد شدت و مدت ورزش انتخابی به هدف پزشک و پذیرش بیمار بستگی دارد.
پنج نکته ورزشی
- آيا ورزش ، اشتها را زياد مي کند؟
اين مساله که ورزش موجب زياد شدن اشتها مي شود، موضوعي است که اغلب درباره آن اشتباه مي کنند. تحقيقات نشان داده است که فعاليت بدني بيشتر براي کساني که عادت به ورزش نداشته اند، تمايل آنها را به خوردن غذاي زياد کاهش مي دهد؛ بنابراين ورزش مي تواند در کم کردن وزن بدن ، عامل موثري به حساب آيد.
- آيا نمي توان بدون ورزش کردن و فقط با رژيم غذايي ، وزن بدن را کمتر کرد؟
البته اين امکان وجود دارد، اما رژيم غذايي علاوه بر نسوج چربي ، مقداري از نسوج عضلاني را نيز از بين مي برد، اما اگر ورزش کنيد، چربي ها کمتر مي شود. با توام کردن ورزش با رژيم غذايي ، مي توان از وزن بدن کاست و سلامت و تناسب اندام به دست آورد.آيا با ورزشهاي بخصوص مي توان فقط چربي يک قسمت از بدن را کاهش داد؟نه ، چربي به طور کلي از تمام بدن کم مي شود، اما اين کم شدن در قسمت شکم بيشتر به چشم مي خورد. به عبارت ديگر شکم افراد بيشتر از پاها کوچک و لاغر ميشود.
- آيا اين امکان وجود دارد که تعداد سلولهاي چربي را در بدن کمتر کرد؟
متاسفانه وقتي افراد به سن رشد مي رسند، ديگر نمي توانند از شمار سلولهاي چربي بکاهند؛ ولي مي توانند به وسيله کمتر کردن حجم آن لاغر شوند. تحقيقات نشان داده است که غذاي نسبتا سالم توام با ورزش در سنين جواني ، از افزايش تعداد سلولهاي چربي جلوگيري مي کند. به همين علت است که والدين اطفال بايد مراقب سلامت بچه ها باشند و در مورد تغذيه و فعاليت بدني آنها، توجه لازم را به کار برند.
- آيا چربي بدن را مي توان به عضله تبديل کرد؟
چربي به عضله و عضله نيز به چربي تبديل نمي شود. اگر زياد غذا بخوريد و کم حرکت کنيد، کالري هاي اضافي يعني بيش از آنچه بدن مصرف مي کند، اعم از مواد نشاسته اي و قندي و پروتئيني يا چربي ، به چربي تبديل مي شوند. اگر عضلات به کار گرفته نشوند، چروکيده و ضعيف مي شوند، اما به چربي مبدل نمي شوند. وقتي شما ورزش کنيد، نسوج چربي ضعيف تر و نسوج عضلاني بزرگتر و قويتر ميشوند.
- آيا زياد عرق کردن درحين ورزش، ميتواند موجب کاهش وزن بدن شود؟
عرق کردن زياد، بلافاصله از وزن بدن مي کاهد. علت آن از بين رفتن نسوج چربي نيست ، بلکه مربوط به کم شدن آب بدن است ، اما اين کم شدن وزن با نوشيدن آب فورا جبران مي شود. بنابراين بهتر است قبل از ورزش ، ضمن آن و يا بعد از آن ، به نوشيدن آب اقدام شود تا آب بدن کم نگردد.
فوایدنرمش
۱:نرمش چیست؟
انجام حرکات ساده ورزشی به منظور حفظ تناسب اندام و سلامتی نرمش نامیده میشود.
۲:اهمیت نرمش:
تناسب اندام شامل وزن (نسبت به قد) ، استخوان بندی، ماهیچه و مفصل مناسب ، سلامت فیزیولوژیکی و داشتن سیتم ایمنی قوی می باشد.نرمش باعث دست یابی به تمام این جنبه های سلامتی میشود و در نهایت کیفیت زندگی فرد را افزایش میدهد و از این جهت اهمیت ویژه ای برای انسان دارد.
۳:فواید نرمش :
نرمش منظم و اصولی باعث جلوگیری از فشارخون بالا ، چاقی، بیماریهای قلبی ، دیابت نوع دوم، بیخوابی و خواب نامنظم ، سرطان و افسردگی میشود.نرمش انرژی بدن را افزایش میدهد.نرمش باعث تولید آندروفن و سایر هورمونهای مفید در بدن میشود.نرمش همچنین بهترین ابزار برای پیشگیری از انواع بیماریهای عصبی و ماهیچه ای میشود.به یاد داشته باشید که نرمش منظم تاثیر بسزائی در سلامتی روحی ، امید به زندگی و خوشبینی شما به حوادث دارد.
۴:توضیح فواید نرمش :
نرمش به علت آنکه مدام ماهیچه ها و اندامهای مختلف را که در زندگی روزمره کمتر تحرک دارند به حرکت وا میدارد باعث تقویت آنها میشود و به همین ترتیب انعطاف پذیری این اعضا را افزایش میدهد.ورزش با سوزاندان کالری و استفاده از ذخیره های چربی در بدن تاثیر چشمگیری در درمان و پیشگیری از چاقی دارد.در حالت کلی میتوان گفت که نرمش تاثیر فوقالعاده ای بر تمامی سیستمهای بدن انسان دارد.
۵: دسته بندی نرمش ها
در حالت کلی نرمش ها به سه دسته تقسیم میشوند.
۶: آیا نرمش میتواند خطرناک هم باشد؟
دقیقا! نرمش اصولی و مرتب به همان اندازه مفید است که نرمش های بی برنامه و بیش از حد و بدون رعایت نکات ایمنی میتواند برای شما مضر باشد.برنامه نرمش باید بگونه ای باشد که هیچگاه باعث خستگی مفرط نشود. نرمش مطلقا باید مطابق با رژیم غذائی، وزن، سن، رژیم داروئی و... شما باشد که توصیه میکنم هر کس برای یک بار هم که شده شخصا به متخصص تغذیه و سلامتی مراجعه کند تا برنامه نرمش مناسب خود را دریافت کند.
۷: نرمشهای فیزیکی و موثر در تناسب اندام
شاید اشتباه نکنیم اگر بگیم که درصد قابل توجهی از افراد نرمش را فقط و فقط بخاطر حفظ تناسب اندام انجام میدهند.به این افراد توصیه میشود که در نرمشهای روزانشون این حرکات را بگنجانند.
آیروبیک، ورزشهای سوئدی مانند پرس سینه، دوچرخه سواری، رقص، استفاده مرتب و با برنامه از دستگاههای ورزشی مختلف، آهسته دویدن، بالا و پائین پریدن،شنا و ....
۸:پوشش مناسب برای نرمش :
همواره از لباسهای ورزشی باز و آزاد استفاده کنید.هیچوقت از لباسهای نایلونی و پلاستیکی استفاده نکنید چون مانع از تعریق مناسب و تنفس پوست شما میشود.در پیاده روی های روزانه حتما دستها باید آزاداهنه و با آهنگ حرکت یکسان با پاها حرکت کند و به همین دلیل به خانم ها توصیه میشود که هنگام پیاده روی چادر نپوشند. کفشی که برای نرمش استفاده میکنید نرم و کاملا چسبیده به پا باشد.کف آن نباید آنقدر نازک باشد که حس بدی هنگام دویدن به شما دست دهد.قیمت کفشهای اصلی و مخصوص نرمش مقداری گران تر از سایر کفشهای ورزشی است ولی یکبار خرید آن برای مدت بسیار طولانی شما را از خرید مچدد بی نیاز میکند.
۹:زمان مناسب نرمش :
همانطور که قبلا نیز اشاره شد نرمش باید با رژیم غذائی متناسب باشد.به این جمله باید اصافه کرد که زمان نرمش نیز باید متناسب با نوع و مقدار و کیفیت تغذیه متناسب باشد.معمولا توصیه میشود تا ۲ ساعت پس از خوردن غذا باید از نرمش اجتناب کرد.
توجه داشته باشید که نرمش در هوای بسیار گرم و یا بسیار سرد نتیجه معکوس بدنبال خواهد داشت.
۱۰: بی درد سر ترین نرمش :
پیاده روی- حتی اگر در مسیر منزل تا محل کار و با لباس رسمی باشد- بعنوان یکی از مفید ترین و آسان ترین انواع نرمش به شمار میرود.پیاده روی سریع با گردن افراشته و با انقباض عضلات شکم و فدمهای بلند بیشترین اثر(نسبی) را در سوزاندن کالری دارد.علاوه بر این نیازمند هیچ ابزار خاص و یا دانش خاصی نیست. مفرح و ارزان هم هست.فقط به یاد داشته باشید که قبل از پیاده روی حتما تصمیم به این کار داشته باشید.شما ممکن است بسیاری از افراد را دیده باشید که در طی زندگی خود همیشه پیاده روی میکردند ولی در آخر به علت پوکی استخوان و بیماریهای عضلانی در پیری فلج شدند.علت این است که این افراد قبل از پیاده روی و در حین آن هیچگاه پیاده روی را بعنوان یک نرمش انجام نمیدادند بلکه به ابزاری برای رسیدن به مقصد بوده است.از این جمله میتوان نتیجه گرفت که نرمش بدون تصمیم قبلی و آمادگی روحی نمی تواند تاثیر واقعی خود را بر بدن اعمال کند.
کودکان تنبل
براساس ماده یک پیمان نامه حقوق کودک، همه کودکان و نوجوانان کمتر از ۱۸ سال زیر پوشش این پیمان نامه هستند. برمبنای برآوردهای جمعیتی، در ایران حدود ۳۰ میلیون کودک و نوجوان در این گروه سنی قرار دارند.
مفاد متعدد این پیمان نامه بر حقوق کودکان در استفاده از شرایط مناسب زندگی، تغذیه کافی، حق آموزش، دسترسی به مراقبتهای بهداشتی و پزشکی، تحقیر نشدن، حق بازی کردن، ممنوعیت کار روزمره، ممنوعیت شرکت در جنگ، حق اظهار عقیده و… تأکید داشته است.
در این پیمان نامه آمده است: هر بچه ای که در هر کجای جهان به دنیا می آید نخست برای مسؤولان کشورش و سپس برای خانواده اش وظیفه ای را به وجود می آورد که برای دوران کودکی، نوجوانی و ورود او به جامعه برنامه ریزی های دراز مدتی را پایه ریزی کنند، به عبارت ساده تر در دراز مدت باید سرمایه گذاری های بسیار دقیقی از سوی دولت برای امروز و آینده این کودکان و نوجوانان در سطح کشور انجام شود.
کودکان کم تحرک، معضل امروز
یکی از معضلاتی که کودکان ما امروز با آن رو به رو هستند، کم تحرکی است. افزایش فعالیت جسمانی از جمله راهکارهایی است که سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۲به آن پرداخته است. از عوامل اصلی جلوگیری از بیماری های مزمن، فعالیت بدنی روزانه منظم همراه با تغذیه سالم و نکشیدن سیگار است، ترویج انجام فعالیت بدنی روش سودمندی برای پیشگیری از بیماری های مزمن و راهکاری مقرون به صرفه برای ارتقای سلامت جامعه است.
بررسی های علمی نشان می دهد که فعالیت بدنی منظم برای تمامی کودکان و نوجوانان طیف وسیعی از فواید سلامت جسمانی، اجتماعی و فکری را فراهم می کند.
براساس برآورد سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۲، بی تحرکی سبب مرگ ۱/۹ میلیون نفر در جهان شده است. براساس این برآورد، حدود ۱۰ تا ۱۶ درصد موارد سرطان سینه، کولون، دیابت و حدود ۲۲ درصد موارد ایسکمی قلبی در جهان به بی تحرکی نسبت داده می شود.
برآورد جهانی بی تحرکی در کودکان حدود ۳۰ درصد است. برآوردها برای فعالیتهای بدنی کم و ناکافی (انجام فعالیت بدنی متوسط به میزان کمتر از ۲/۵ ساعت در هفته) از ۳۱ تا ۵۱ درصد متغیر است.
در گزارش سازمان جهانی بهداشت همچنین آمده است که شیوع بی تحرکی در میان نوجوانان ۱۵ سال و بالاتر تخمین زده شده است و به نظر می رسد رقم کلی می تواند بیش از این باشد.
کارشناسان بهداشتی معتقدند، فعالیت جسمانی با افزایش سن از نوجوانی به بعد کاهش می یابد. فعالیت جسمانی و آموزش آن در مدارس جهان رو به کاهش است و بی تحرکی عموماً در زنان و دختران شیوع بیشتری دارد.
آخرین بررسی ها در کشور نشان می دهد که بسیاری از دانش آموزان دچار فقر حرکتی هستند و این فقر حرکتی گاه تا ۸۰ درصد دانش آموزان را شامل می شود.
کارشناسان آموزشی کشور معتقدند که ۷۹ درصد پسران و ۸۱ درصد دختران دچار ناهنجاری های ستون فقرات هستند و این در حالی است که میزان شیوع انواع ناهنجاری در دختران بیشتر از پسران است و تنها راه درمان هم حرکات اصلاحی و فراهم کردن زمینه های فعالیت بدنی دانش آموزان دختر است.
فضای حرکتی ۱۷ تا ۱۹ سانت برای نوجوانان تهرانی
دکتر کامران فیضی متخصص فیزیوتراپی معتقد است که براساس آمارهای ارایه شده از سوی وزارت آموزش و پرورش، بیش از ۷۰ تا ۹۶ درصد از دانش آموزان کشور دچار فقر حرکتی هستند و مشکلات ساختار قامتی دارند. مشکلاتی که به راستی می توان با ورزش برطرف کرد، اما متأسفانه فضای ورزشی استاندارد برای دانش آموزان مهیا نیست، به طوری که فضای حرکتی هر دانش آموز برای ورزش ۲/۵ متر است، در حالی که این فضا در شهر تهران برای دختران ۱۷ و برای پسران ۱۹ سانتی متر است و این میزان بسیار ناچیز است.
وی می افزاید: ورزش برای حفظ سلامت دانش آموزان امری مهم است و هر دانش آموز باید حداقل ۱۰ دقیقه در روز ورزش کند و این فضای کم باعث می شود که دانش آموزان دچار فقر حرکتی شوند.
وی یادآوری می کند: توجه به سلامت جسمی دانش آموزان بسیار جدی است و متأسفانه نسل حاضر بسیار کم تحرک شده است و این در حالی است که در مدارس هم امکان تحرک مناسب وجود ندارد و میز و نیمکت ها و فضای کلاسها نیز استاندارد نیست.
ظهور رایانه و بازی های رایانه ای سبب شده است که گرایش به تحرک بازی های جمعی و ورزش به دلایل مختلف کاهش یابد و این مسأله زنگ خطری جدی است، از این رو والدین و مربیان آموزشی باید نسبت به تقویت تحرک پذیری دانش آموزان اقدام و سعی کنند کم تحرکی دانش آموزان در مدرسه را در منزل و اوقاتی که فرزندان در اختیار خانواده هستند، جبران کنند.
دو سوم کودکان جهان کم تحرکند
دکتر قاسم مشیری متخصص طب ورزشی هم می گوید: زندگی بدون تحرک یکی از ده عامل مرگ و میر و ناتوانی در جهان به شمار می رود. براساس آمارهای منتشر شده ۶۰ تا ۸۰ درصد مردم دنیا در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه کم تحرک هستند و این مسأله از معضلات بهداشت جامعه به شمار می رود.
وی می افزاید: همین آمار نشان می دهد که دو سوم کودکان نیز کم تحرک هستند که این کم تحرکی آینده سلامت آنان را تحت تأثیر قرار می دهد. نداشتن فعالیت فیزیکی، استفاده از دخانیات و تغذیه نامناسب از مهمترین عوامل شیوه زندگی در افزایش سریع بیماریهایی مانند بیماری های قلبی - عروقی، دیابت و چاقی هستند.
وی یادآوری می کند: نباید انتظار داشت که کودکان ما از این ارقام و آمار چیزی دستگیرشان شود، حتی ساده لوحانه است که بخواهیم در مقابل موج روز افزون انواع مختلف بازی های رایانه ای یک تنه با سیستم بازی هایی که عملاً از ساده ترین تحرکات فیزیکی عاری هستند، با این همه لازم است با تعیین یک حد مجاز، از اختصاص یافتن تمام وقت آزاد کودکانمان به این بازی ها جلوگیری کنیم، به طور مثال، می توان با کودکان و نوجوانان خود قرار بگذاریم که روزهای فرد حداقل دو ساعت اجازه بازی رایانه ای دارند و معادل آن باید همراه شما به پیاده روی یا نرمشهای صبحگاهی بپردازند.
وی می گوید: بازی های رایانه ای با ایجاد هیجان کاذب، به نوعی موجب یک اعتیاد روانی و رفتاری در کودکان خواهد شد، به این ترتیب، کنترل دقیق والدین بر روی میزان مشغولیت فرزندان به این بازی ها کاملاً ضروری به نظر می رسد.
به هر حال نباید از خاطر برد که فرزندان ما، الگوی رفتاری خود را نه از گفته های ما، بلکه از شیوه زندگی ما می آموزند و انتظار نابجایی است که نوجوانان خود را به ورزش و افزایش فعالیتهای بدنی فرا بخوانیم و خود روزهای تعطیل تا دیر وقت بخوابیم.
وی می افزاید: انجام تمرینات ورزشی یکی از راههای درمان بیماری های مزمن است، از این رو باید جوانان به فعالیتهای ورزشی روی بیاورند.
وی یادآوری می کند: در کل نیمکره غربی سه چهارم کل جمعیت کم تحرک هستند. اپیدمی چاقی، دیابت و بیماری های قلبی و عروقی افراد فقیر و غنی را بدون توجه به نژاد و فرهنگ تحت تأثیر قرار داده است و این در حالی است که به پیشگیری از این بیماری ها کمتر توجه می شود، در صورتی که با صرف هزینه بسیار کم و انجام اقدامهایی مانند آموزش بهداشت مشاوره، تغییر شیوه زندگی، تغذیه مناسب و فعالیت فیزیکی می توان شاهد ارتقای سطح سلامتی افراد جامعه بود.
چه باید کرد
دکتر مشیری می گوید: از آن جایی که برای رسیدن به نتایج متعدد سلامت، میزان متفاوتی از فعالیتهای جسمی مورد نیاز است، نوع، تکرار و میزان مطلوب برای آحاد گوناگون مردم ناشناخته است. با این حال درباره حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت جسمانی روزانه با شدت متوسط، توافق نظر جمعی وجود دارد.
انجام فعالیت جسمانی بیشتر و شدیدتر فواید بیشتری به همراه دارد و این امر به ویژه برای جوانان به منظور تقویت استخوانها و عضلات توصیه می شود.
وی می افزاید: در حال حاضر تخمین زده می شود که ۶۰درصد از جمعیت جهان به اندازه کافی حتی به میزان نسبتاً کم توصیه شده، فعالیت جسمانی ندارند و در کشورهای توسعه یافته به نظر می رسد که بیشتر بزرگسالان بی تحرک باشند. احتمال تداوم الگوی فعالیت جسمانی که در طول دوران بچگی و نوجوانی شکل می گیرد، بیشتر است و مبنایی برای زندگی سالم و فعال در تمام طول زندگی را فراهم می کند. به نظر می رسد که شیوه های نادرست زندگی ناسالم، شامل رفتار بدون تحرک، رژیم غذایی بد و اعتیاد به موادمخدر در سنین جوانی در باقی عمر ادامه یابد.
به منظور ایجاد محیطی که در آن افراد جامعه به فعالیتهای جسمانی سوق یابند، باید راهکارهای زیر را به کار بست. باید بخشهای متعدد به ویژه بهداشت، ورزش، آموزش، حمل و نقل، فرهنگ، گردشگری و همچنین برنامه ریزان شهری و شهرداری های محلی را برای ورزش دانش آموزان در نظر بگیرند؛ فعالیت جسمانی دانش آموزان را باید در تمامی زمینه های زندگی ارتقا داد، از رویدادهای مهم ورزشی و رخدادهای فرهنگی و بهداشتی دانش آموزان استفاده کنند.
تیم قهرمان
تیم فوتبال مدرسه امام حسن (ع) باکسب 4 پیروزی پی درپی وبیشتراز
بیست گل زده وتنها یک گل خورده با اقتداربه مقام قهرمانی دست
یافت.این مسابقات باحضور9 تیم برگزارگردید.این تیم باید برای مسابقات استان
دربهمن ماه پیش رو آماده باشد.
مسابقات دوی صحرانوردی دانش آموزان استان قزوین
مسابقات دوی صحرانوردی باشرکت تیمهای آموزش وپرورش مناطق مختلف استان به میزبانی بخش اسفرورین برگزارگردید.
این مسابقات در مسیرسرسبزمنتهی به زیارت گاه آقاسیدعلی شارینی برگزارگردید که درپایان تیمهای میزبان درهردومقطع راهنمایی ودبیرستان به مقام دوم دست یافتندودرمجموع شش دونده ازاین منطقه برای مسابقات کشوری به اردوی آمادگی دعوت شدند.
میزبانی این مسابقات درسطحی بالا بود وبرای اولین بار درطول برگزاری این دوره مسابقات به همه شرکت کنندگان لوح یادبوداهدا گردید..

ورود کاربران

عضويت سريع

پشتيباني آنلاين

آمار























نظرسنجي

تبادل لینک هوشمند

خبرنامه

آخرین نطرات کاربران

باعث افتخاره شما میهمان وبلاگ مایی همکار عزیز - 1394/4/9/varzesh

.gif)
پاسخ:ممنون که به وبلاگم اومدی ..امیدوارم همه مطالعه کنندوآگاهی پیداکنند - 1393/3/12

خوبی ؟ اگه میشه به این آدرس برو و نظرتو بهم بگو
http://opizo.com/QgHF6
این سایت خودمه ولی کامل نیست ... میخوام با نظرات شما کاملش کنم
اگر خوشت اومد ، اونو با اسم |-|خورشیدبانو|-| لینکش کن
منتظر نظرات قشنگت هستم ... - 1392/12/25

جالب بود بااجازتون کپی کردم.
به وبم سری بزن نظر بده - 1392/10/10/varzesh

پاسخ:فدات داداش...مخلصتم...تلاش کن موفق میشی - 1392/9/29

.gif)
پاسخ:سلام سیدبزرگ...مخلصم - 1392/9/5/varzesh

پاسخ: مرسی ازوقتی که گذاشتی واسه خوندنش - 1392/8/6/varzesh

پاسخ:ببخشید....تصویراصلاح شد - 1392/7/27

پاسخ:مرسی....چشم - 1392/6/24

وبلاگ خوبی داری مطلابت رو خوندم جالب بودن اگه دوست داشتی به وبلاگ من هم سر بزن ونظرت رو بگو واگر مایل بودی همدیگه رو لینک کنیم - 1392/6/16
آرشیو
- هفته دوم دی 1402
- هفته سوم بهمن 1402
- هفته چهارم بهمن 1401
- هفته دوم بهمن 1400
- هفته سوم دی 1399
- هفته دوم بهمن 1397
- هفته دوم دی 1393
- هفته سوم بهمن 1393
- هفته چهارم بهمن 1392
- هفته چهارم دی 1392
- هفته چهارم بهمن 1392
- هفته سوم دی 1392
- هفته سوم بهمن 1392
- هفته اول بهمن 1392
- هفته چهارم دی 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته دوم بهمن 1391
- هفته چهارم دی 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته چهارم بهمن 1391
- هفته اول بهمن 1391
- هفته چهارم دی 1391
- هفته سوم دی 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته سوم بهمن 1391
- هفته چهارم بهمن 1391
- هفته سوم بهمن 1391
- هفته اول بهمن 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته چهارم بهمن 1391
- هفته چهارم بهمن 1391
- هفته چهارم دی 1391
- هفته دوم دی 1391
- هفته چهارم بهمن 1390
- هفته سوم بهمن 1390
- هفته چهارم بهمن 1390
- هفته چهارم دی 1390
- هفته چهارم بهمن 1390
- هفته سوم بهمن 1390
- هفته دوم بهمن 1390
- هفته اول بهمن 1390
- هفته سوم دی 1390
- هفته دوم دی 1390
- هفته چهارم بهمن 1390
- هفته دوم دی 1390